Leverpostejs Guffer
250 gr. kvark
3 æg
ca. 100 gr. fuldkorn spelt hvedemel
½ lille bakke leverpostej
3 spsk kokosolie
½ dl væske (fond, mælk, vand)
Røres grundig sammen til en dej, der er lidt mere tyk end pandekagedej.
Fordeles i silikoneforme. Opskriften passer til 2 forme.
Bages i ovnen ved varmluft på 170 grader i ca. 45 minutter.
Lad dem afkøle og afvent med at putte dem i beholdere til de bliver helt hårde. |
|
Gule Donuts, Røde Fisk og Grønne Stjerner
1 ds Brit Mono Lamb (eller andet dåsemad)
1 æg med skal
100 gr. revet parmasan ost
4 spsk kogte ris
Blendes til mos
Farve:
75 gr. spinatblade (grøn)
1 spsk Gurkemeje (gul)
5 spsk rødbedesaft (rød)
Tillæg:
% i grønne stjerner
1 tsk kartoffelmel i Gule Donuts
2 spsk grahamsmel i Røde Fisk
Massen fyldes i silikoneformen.
Bages med varmluft 180 grader i 40 minutter.
|
|
Farsbrød i tern
400 gram hakket kød (okse, lam, hest, kylling eller lign.)
1 æg med skal
2 dl. kogte ris
2 dl havregryn
2 dl kartoffelmel
1,5 dl vand
Blend det hele evt. i en foodprocesser og put farsen i en form.
40 minutter på 175 grader varmluft
'Brødet' afkøles på rist. Afkøl i køleskab i 1 døgn før det skæres i tern.
Kan nedfryses i små portioner. |
|
Hjerte knasere
1 pk kalve eller svinehjerte
Skæres i tern og fordeles på bagepapir på en bageplade.
I ovn (ingen varmluft) ved 140 grader i ca. 80 minutter.
Når knaserne tages ud af ovnen lægges de på køkkenrulle for at opsuge det sidste fedt.
Lad dem køle.
Holdbare i kort tid - opbevares i køleskab.
|
|
| |